דרוש/ה מנהל/ת מסעדה לרשת מובילה
- מסעדה
- משרה קבועה
- משרה מלאה
אחריות כוללת על ניהול המסעדה והביצועים שלה
ניהול עובדים-
- ניהול מנהלים ועובדים - מנהל מטבח, מנהל משלוחים, אחמ"שים, צוותי פלור
- אחריות על גיוס, הכשרה, פיטורין
- פעילויות קד"מ מקומיות למסעדה - ייזום, הובלה, הגדרת מטרות ויעדים, הוצאה לפועל (בשת"פ עם מנהל השיווק של הרשת)
- טיפול איכותי בתלונות לקוחות - הפיכת המשבר מול הלקוח להזדמנות
- קשרי לקוחות - הכרות עם הלקוחות הקבועים, בניית קהל לקוחות נאמן וקבוע
- אחריות על רווחיות המסעדה
- הבנה והכרות עם הדוחות של המסעדה
- חתירה להשגת יעדים כלכליים - LC, FC, הוצאות אחזקת מסעדה
- התאמת כוח האדם לפדיון - עירנות וגמישות לשינויים בביקושים (מכירות/פדיונות)
- התאמת הקניות למכר - עירנות וגמישות לשינויים בביקושים (מכירות/פדיונות)
- חיבור לעולם המשלוחים שהולך וגדל.
- אחריות על איכות המשלוחים
- שיפור מתמיד של דירוג WOLT.
- ניסיון קודם בניהול אנשים (10-30)- עדיפות ניסיון בניהול מסעדות (ולא בית קפה בשיטת דלפק), ניהול בענפי ריטייל (קמעונאות)
- אהבה ותשוקה לאירוח ושירות
- "רעב" להצלחה ולעמידה באתגרים
ג’וב מאסטר