טכנולוג/ית מזון
- ראשון לציון
- משרה קבועה
- משרה מלאה
תחומי אחריות:
- בניית עצי מוצר וניהול רכיבים.
- אחריות מלאה על מערך HACCP ותקני בטיחות מזון.
- טיפול ורישוי מול רשויות רגולטוריות.
- ביצוע בקרות איכות בתהליך הייצור ותיעוד שוטף.
- שיפור תהליכים טכנולוגיים ותמיכה בצוות הייצור.
- השכלה אקדמית רלוונטית (הנדסת/טכנולוגיית מזון - יתרון).
- ניסיון קודם בתפקיד דומה במפעלי מזון.
- היכרות עם תקני איכות ובטיחות מזון.
- יכולת עבודה עצמאית לצד עבודה בצוות.
- סדר, ארגון וירידה לפרטים.
ג’וב מאסטר